آلو خشک که به عنوان آلو خشک شناخته میشود، نیروگاههای تغذیهای هستند که در چند سال اخیر در صنایع غذایی شهرت پیدا کردهاند. آنها را دوست دارند زیرا سرشار از مواد مغذی هستند، بسیار متنوع هستند و فواید زیادی برای سلامتی دارند.
با این حال، دلیل شماره یک محبوبیت آنها چیزی است که آنها به میز می آورند فواید آلو خشک خانگی از بهبود سلامت دستگاه گوارش تا کمک به سهولت در مسیر زندگی سالم است.
اینها برخی از دلایل متعددی هستند که باید آنها را به عنوان یک عنصر اصلی در رژیم غذایی خود در نظر بگیرید باز هم، خوشبختانه، راه های زیادی وجود دارد که می توانید از آنها لذت ببرید.
می توانید آنها را همانطور که هستند بخورید، آنها را مخلوط کنید یا آنها را در غذاهای مختلف اضافه کنید تا آنها را بلندتر یا تکمیل کنید.
هر راهی را که برای داشتن آنها انتخاب کنید، این واقعیت باقی می ماند که می توانید از مزایای آنها بهره مند شوید.
آنها به عبارت ساده تر، آلو خشک بدون هسته هستند برخی از مردم از آنها به عنوان آلو خشک ساده یاد می کنند آنها از آلوهایی که به درستی بالغ شده اند تهیه می شوند.
درصد بالایی از رطوبت از این آلو خشک بسته بندی با خشک کردن خارج می شود پس از خشک شدن، آنها را با استفاده از بخار یا آب تمیز و درمان می کنند و ممکن است یک ماده نگهدارنده به آن اضافه شود.
برای تهیه آلو از دو نوع آلو می توان استفاده کرد. اینها آلوهای ژاپنی و اروپایی هستند. آلو خشک زرد ژاپنی تازه آبدارتر و بزرگتر با رنگ زرد تا قرمز متوسط است با این حال، آلوهای تازه اروپایی کوچکتر، متراکم تر و با رنگ آبی تیره یا بنفش-قرمز هستند.
آلو خشک دارای رنگ قرمز مایل به قهوه ای عمیق، طعمی شیرین-شیرین و بافتی جویدنی است بر خلاف آلوهای تازه، آلوهای خشک شده می توانند تا شش ماه در انبار شما باقی بمانند.
- منابع:
- Prunes Benefits, Nutrition Facts, Preparation Methods, And Side Effects
- تبلیغات: