باید گفت اگرچه کشمش پلویی درجه یک سرشار از قند است، اما سرشار از سایر مواد مغذی ضروری است.
برای گیاهخواران سخت است که آهن کافی را از منابع گیاهی به غیر از سبزیجات برگ سبز دریافت کنند. مصرف میان وعده کشمش به آنها کمک می کند تا آهن بیشتری از طریق رژیم غذایی به دست آورند.
آهن به جریان خون کمک می کند که تأثیر مثبتی بر سلامت قلب و عروق دارد. کشمش به عنوان یک میان وعده خوب قبل از تمرین در نظر گرفته می شود.
از آنجایی که آهن برای جذب بیشتر به ویتامین C نیاز دارد، کشمش بهترین گزینه است زیرا هر دو ماده مغذی را دارد.
کشمش به طور طبیعی سرشار از پتاسیم است. مطالعات همچنین رابطه ای بین خوردن کشمش و کاهش فشار خون پیدا کرده اند.
علاوه بر این، کشمش دارای شاخص گلیسمی پایین تا متوسط است (معیار تأثیر آن بر سطح قند خون)، که ممکن است به پیشگیری از دیابت نوع 2 کمک کند.
طبق گفته مؤسسه ملی بهداشت، کشمش منبع عالی مس است که یک ماده معدنی ضروری است. در تولید انرژی، متابولیسم آهن و تولید انتقال دهنده های عصبی نقش دارد. انواع ویتامین های گروه B در کشمش وجود دارد.
طبق گفته کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده، آنها باید غذا را به سوخت تبدیل کنند تا انرژی و کمک به تشکیل گلبول های قرمز خون را تامین کنند. 100 گرم یا 1/2 فنجان کشمش 7 درصد از ویتامین B6 توصیه شده روزانه را تامین می کند.
منگنز یک ماده معدنی حیاتی برای تشکیل استخوان و سلامت استخوان است. آنزیم آنتی اکسیدانی بدن را تحریک می کند که برای جلوگیری از آسیب رادیکال های آزاد لازم است.
وقت آن رسیده است که در دنیای کشمش عمیقتر شوید و درباره فواید کشمش بیشتر بدانید!
کشمش با کمک به هضم غذا از یبوست جلوگیری می کند. این یکی از مهمترین مزایای کشمش خیس شده است. برای حفظ سلامت دستگاه گوارش بهتر است صبح زود مصرف شود.
محتوای فیبر بالا در کشمش به حفظ حرکات صاف روده و جلوگیری از نفخ کمک می کند. کشمش می تواند با حذف سموم از بدن و تامین فیبر محلول به دستگاه گوارش به رفع مشکلات گوارشی کمک کند.