انجیر خشک سفید اغلب برای تغذیه و تقویت روده توصیه می شود، زیرا به دلیل محتوای فیبر بالایی که دارد به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کند. فیبر آنها همچنین دارای خواص پری بیوتیک است، باکتری های روده را تغذیه می کند و محیط سالم روده را ارتقا می دهد که در نتیجه سلامت گوارش را بهبود می بخشد.
انجیر خشک سفید، به خصوص انجیر رسیده، سرشار از ترکیبات گیاهی محافظ به نام پلی فنول است. این ترکیبات دارای خواص آنتی اکسیدانی محافظ هستند، به این معنی که از واکنش اکسیژن با سایر مواد شیمیایی و آسیب رساندن به سلولها و بافتها جلوگیری میکنند و با انجام این کار، کلید مدیریت اکسیداسیون هستند.
بسیاری از ما بیش از حد سدیم (نمک) مصرف می کنیم که در غذاهای فرآوری شده یافت می شود. مصرف زیاد سدیم می تواند منجر به کمبود پتاسیم شود و این عدم تعادل ممکن است منجر به فشار خون بالا (فشار خون بالا) شود. رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات، از جمله انجیر خشک سفید، به طور طبیعی سطح پتاسیم را افزایش می دهد و بنابراین برای کمک به کنترل فشار خون تشویق می شود.
مطالعهای که اثرات خاص عصاره انجیر خشک سفید را در حیوانات بررسی میکرد، کاهش فشار خون را برای افرادی که دارای فشار خون طبیعی و همچنین فشار خون بالا بودند نشان داد.
انجیر خشک سفید منبع خوبی از مواد معدنی دوستدار استخوان از جمله کلسیم، منیزیم و فسفر است. انجیر به ویژه سرشار از کلسیم است، برخی مطالعات نشان می دهد که حاوی 3.2 برابر بیشتر از سایر میوه ها است.
منبع خوب پتاسیم بودن ممکن است به مقابله با دفع ادراری کلسیم که به دلیل رژیم غذایی پر نمک ایجاد می شود، کمک کند. این به نوبه خود به حفظ کلسیم در استخوان ها کمک می کند و در نتیجه ممکن است خطر پوکی استخوان را کاهش دهد.